En säkrare vardag på det nya året

Säkerhet och trygghet är av högsta prioritet när vi välkomnar det nya året. Förra året var minst sagt ett år då vi tyvärr såg fler brott och övergrepp än tidigare på många håll. Inte minst såg vi detta då vår försäljning av försvarssprayer sköt i höjden med flera hundra procent. 
Vi hoppas därför att detta år ska bli tryggare för samtliga personer med mindre våldsbrott på gatorna, men tills dess kan det vara väl värt att investera i pålitliga säkerhetsprodukter vilket kan vara avgörande för att säkerställa din personliga och trygghet. Detta oavsett om du ska ut och festa till sent på småtimmarna, är på väg till arbetet i mörkret eller kanske bara ska ut med hunden på kvällen. 
Vi finns givetvis bara ett meddelande bort om du skulle behöva fler tips eller undra något och tills dess vill vi tipsa om våra mest sålda produkter med motivering:
1. TIW SUPERDEFENSE

Med en teknik som till och med polisväsendet i vissa länder använder så ser denna försvarsspray ut att kunna klara av det mesta. En stark komposit sprids och täcker förövaren vid angrepp och du har en god chans att komma undan. Vid eventuell polisanmälan så ser sprayen även till att förövaren lättare går att identifiera tack vare sprayens UV-färg.  

2. BODYGUARD KNOCKOUT V2

Förmodligen den den spray på marknaden som har starkast blandning i sig. Med en kraftfull stråle och färg som förblindar förövaren så ser man även till att förövaren syns tydligt tack vare den färg som är svår att tvätta bort. 

3. BASEFLASH

En mycket stark ficklampa på flera hundra lumen i form av ett baseballträ. Inte bara är den vatten och extremt stöttålig (ja vi har faktiskt testat att köra över den med en större SUV och lampan håller), den är för övrigt perfekt att ha innanför dörren eller i sovrummet vid eventuella inbrott.

4. NEXA BRANDFILT

Ett måste för varje hem nästan! Alla hem borde ha någon form av brandskydd utöver brandvarnare och denna har onekligen blivit en favorit bland våra kunder. Mycket effektiv när branden väl har brutit ut i mindre skala och man vill kunna kväva elden.