Användning av säkerhetsprodukter på språng!

Vi får ofta förfrågan om våra produkter är lagliga och hur dessa ska användas på bästa möjliga sätt. Därför kommer här nu lite tips på olika användningsområde för de olika produkterna:

När du kliver ut ur hemmet, bär då alltid med dig en säkerhetsprodukt som är lätt att använda och som du kan ha lättillgänglig vid farliga situationer.
Vår rekommendation är ett schysst överfallslarm så som S'n'S Överfallslarm som påkallar din omgivnings uppmärksamhet och som dessutom har en ficklampa inbyggd för mörka kvällar och tidiga morgonpromenader.


Ett annat alternativt som har visat sig effektivt är ett kraftfullt försvarsspray som kan ge dig en stund att komma undan förövaren och sätta dig själv eller er i trygghet. Vi hoppas naturligtvis att du aldrig ska hamna i en situation där du behöver använda dessa sprayer, men om det händer så är du varmt välkommen att nyttja din utbytesgaranti hos oss vilket innebär att om du behöver använda din försvarsspray inom 1 år från inköpstillfället så ersätter vi dig med en ny utan kostnad*

 *Kopia på polisanmälan krävs där det står att produkten har använts.


Samtliga utav produkterna på CredereSafe är 100% lagliga i Sverige och Norge och kan enkelt tas med i fickan eller väskan!